Even voorstellen:Tristan Zeeman

Even voorstellen:Tristan Zeeman

Hoi

Ik ben Tristan Zeeman, ik ben 10 jaar oud en ik kom uit Schagen (Noord Holland).Ik vis nu ongeveer 3 jaar op karper. Ik ben begonnen zoals de meeste vissers, met de vaste stok. Mijn vader viste veel met de Feeder, dat leek mij nog leuker, want witjes vangen met de vaste stok was niet zo moeilijk. Ik vroeg toen ik 6 jaar oud was een werp hengel. Ik kreeg deze van mijn vader, maar ik moest eerst het werpen leren. Ik ging samen met mijn vader, naar het kanaal met een stuk lood aan de lijn. Het werpen ging mij best goed af. Ik kwam trots thuis en vertelde het aan mijn moeder. Mijn moeder zei, tegen mijn vader. ´ je hebt nog een karper set´ 

De volgende dag ging ik samen met mijn vader met zijn oude karperset op karperjacht. Ik ving mijn eerste karper en was meteen verslaafd en mijn vader pakte ook zijn oude hobby weer op ´ Karpervissen´
Inmiddels heb ik mijn eigen karperset, ik knoop mijn rigs, splice mijn leaders en dat doe ik ook voor mijn vader. Mijn favoriete rig is de Blowback rig. Ik knoop ook de Ronnie rig en de D-rig.

Het leukste aan karpervissen vind ik het hele avontuur, van de voorbereiding, het spotten van karpers, het voorvoeren tot de uiteindelijke veilig terug zetten van de gevangen karpers.
Dit seizoen wil ik gaan knallen en ik weet zeker dat mij dat gaat lukken met de hulp van TKBoilies.

Tristan Zeeman

2 Replies to “Even voorstellen:Tristan Zeeman”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *