Even voorstellen Roy Honkoop

Even voorstellen Roy Honkoop

Mag ik u voorstellen aan Roy Honkoop.
Roy maakt deel uit van onze nieuwe TK’s jongerenteam

Mijn naam is Roy Honkoop en ik ben 17 jaar oud. Ik volg een opleiding als allround constructiewerker.  Mijn hobby’s zijn karper vissen en voetballen. Sinds kort ben ik lid van het TK Boilies Jongerenteam waar ik heel veel zin in heb! Ik wil graag mijn passie met jullie delen.

Toen ik 10 jaar oud was ben ik met mijn vader mee geweest met karper vissen en sinds die tijd ben ik er mee bezig. Mijn manier van het karper vissen is dat ik vaak statisch op pad ga en dan blijf ik daar heel de dag. Maar de laatste tijd ga ik anderhalf uur statisch struinend de vissen zoeken en dan weer door naar de andere stek. En dat dan heel de dag door en dan komt er wel eens een mooie verrassing boven.Ik vis op druk bevist water bij mij in de buurt. Er zijn 12 stekken waar je mag vissen er is ook een park bij waar ik vaak heen ga. Ik voer dan 2 à 3 dagen van tevoren en dan krijg ik vaak binnen een half uur al beet als het gaat schemeren. 

Ik heb er veel zin in en hoop jullie gauw te ontmoeten!
Groetjes Roy Honkoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *