Rick Jolink

Rick Jolink

Even voorstellen: TK PR’s teamlid Rick Jolink

Mijn naam is Rick Jolink en ik ben nu een kleine 5 jaar als teamlid verbonden aan TKBoilies. Ik ben begonnen als TK’s PR lid, maar vanwege een verminderende fysieke conditie was dat niet meer haalbaar. Ik ben me dan ook steeds meer gaan richten op faciliterende werkzaamheden voor TKBoilies. 

Ook ik ben als jong mannetje al begonnen met vissen, waarbij ik me steeds meer ben gaan richten heb op het karpervissen. Helaas zit ik tegenwoordig minder achter mijn hengels dan dat ik zou willen. Het karpervissen is voor mij niet iets wat je doet, maar veel meer een beleving, even weg van alle drukte en even onderdeel uitmaken van de natuur. Genieten met een goede maat of mijn vriendin van een geweldige zonsondergang – onder het genot van een lekker bakkie troost of een fijne wijn – aan een mooie Nederlandse rivier bijvoorbeeld. Als het dan ook nog gegeven is om in zo’n decor je vissen te mogen vangen dan is dat voor mij – zoals het tegenwoordig zo mooi heet – absoluut mindfull en leven in het moment. 

Als je op zoek bent naar een boilie met een uniek receptuur – uniek van smaak en geur – daarbij rekening houdend met de gezondheid van de karper, geef dan de de producten van TKBoilies eens een kans. 

Naar mijn mening zijn de Pink Creamer en de Brown Tasty boilies  zeer aan te raden. Deze zullen hun mannetje staan in een Nederlands water, maar ook op betaalwateren in het buitenland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *