Victor van Diemen

Victor van Diemen

Even voorstellen: TK PR’s teamlid Victor van Diemen

Ik ben Victor van Diemen, 26 jaar en een gedreven karpervisser. Vanaf jonge leeftijd altijd al op pad geweest. Net als vele karpervissers voor mij dat hebben gedaan. Vanaf 2013 raakte ik gemotiveerd om te vissen en met maar één doel voor ogen. Het mooie is van het karpervissen dat je ook heerlijk tot rust kan komen in de prachtige natuur.

TKBoilies zou ik zelf aanbevelen bij mede karpervissers omdat de boilies altijd vers gedraaid worden met mooie en verse ingrediënten. Voor een mooie en betaalbare prijs krijg je een boilie die met zorg is bereid en een langdurige testperiode heeft doorstaan voor ze in de markt worden gezet. Je zal dus met TKBoilies niet naar een water gaan met een product dat niet getest is, mits dat je een eigen boilie hebt samengesteld waarmee je het testwerk zelf zal moeten doen! Ik ben zelf op zoek gegaan om een eigen boilie samen te stellen. Om dit te kunnen doen ben ik meerdere keren naar afhaalavonden van TKBoilies geweest. Om uit te zoeken welke richting ik op wilde gaan, heb ik samen met Ton overleg gepleegd wat voor mij goed zal zijn. Mijn voorkeur is toch naar de Rainbow basismix gegaan. 
Ton Krijgsman van TKBoilies heeft mij overtuigd dat de Rainbow de juiste basis is voor een eigen ontwerp. Vanaf dat moment ben ik zelf gaan bedenken welke ingrediënten ik in mijn bol erbij wilde hebben. Omdat ik deze boilie zelf heb moeten testen, heeft het toch ongemerkt veel uurtje gekost, deze ervaring was zeker niet onverdienstelijk.

Je moet het wel interessant vinden om al die uren aan de waterkant door te brengen, met of zonder resultaat, maar zeker een ervaring rijker. Kies je voor meer zekerheid aan de waterkant dan maak je zeker geen onverdienstelijke keuze uit het assortiment van TKBoilies.
De zelf ontwikkelde boilie heeft veel invloed gehad om mijn vangsten en dit mede dankzij TKBoilies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *