Peter Koning

Peter Koning

Even voorstellen: TK PR’s teamlid Peter Koning

Mijn naam is Peter Koning, 56 jaar en ik ben werkzaam als beveiligingsbeambte.
Ik vis nu meer dan 40 jaar op karper. Ik kan mijn eerste schubkarper nog goed herinneren. Deze ving ik met een blauwe hengel met een veel te lange dobber, waarschijnlijk dachten we vroeger dat je een grote dobber nodig had voor een grote vis. Mijn opa viste in de boezem met een nog grotere dobber op brasem, dus dit moest wel goed zijn. Aan mijn haak een stuk kaas. Ik miste de daadwerkelijke aanbeet, aanslaan hoefde ik ook al niet, deze schub ging er als en speer vandoor. Na een lange dril kon de vis geschept worden, tegenwoordig heet dat landen. Wat was het druk aan de waterkant, er was een grote schub gevangen, auto’s stopte langs de weg om te kijken en ik had hem gevangen.

Deze eerste vangst is wel de mooiste, want hier is mijn avontuur begonnen. Vanaf die dag zit het karpervirus in mijn bloed, mijn favoriete visstek ligt in Frankrijk. Alleen of samen met een vismaat dit avontuur aangaan is het mooiste wat er is.
Enkele jaren geleden ben ik in contact gekomen met Ton Krijgsman van TKBoilies, op een van zijn afhaalavonden met andere gedreven karpervissers praten over deze geweldige hobby. Natuurlijk met een bakje koffie, al snel werd ik opgenomen in deze gezellige groep. 

Bij TKBoilies vond ik een aasfabrikant die een visie heeft wat perfect in mijn straatje past. Het eerlijke product en de altijd verse ingrediënten kan ik iedereen aanbevelen.
met name zijn pop-ups zijn meer als een drijvend balletje met een flavour.
Deze gebruik ik dan ook graag op een voerbed van de Brown Tasty en de Brown Silk boilie.

Als nieuw TK’s PR Team lid, ga ik jullie verder meenemen op mijn avontuur waar wederzijds respect en gezelligheid op 1 staat. Samen met de andere teamleden delen wij graag onze kennis en ervaring.

Peter Koning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *