Pascal Flink

Pascal Flink

Even voorstellen: TK PR’s teamlid Pascal Flink

Mijn naam is Pascal Flink, 47 jaar, ik vis al 35 jaar op karper en woon in Broekhuizenvorst. Als klein mannetje was ik al actief met de bamboe hengel op verschillende vissoorten en toen gebeurde het. 24 uur mee met mijn buurman die op karper viste. Zijn oude hengel en een kastje waar geluid uit kwam heeft achteraf mijn hele leven op zijn kop gezet. De volle fluiter, iets heel zwaars aan de andere kant van de hengel en de spanning heeft mij ook besmet met het ‘karpervirus’. En tevens voor mijn gevoel de mooiste vis ooit.

De laatste jaren ben ik me meer gaan toeleggen op het vissen van wedstrijden. Ik ben van mening dat kwalitatief goed aas een hele belangrijke schakel is in de lange ketting van het proces ‘vangen of niet vangen’. Ik kom nu alweer 2 jaar bij TKBoilies over de vloer. Tijdens de afhaalavonden en de workshops die gegeven worden. Waar het delen van kennis en het samen beter worden centraal staan. Al snel voelde ik me erg op mijn plek, omdat je niet alleen je kennis verruimt, maar er ook een band met elkaar ontstaat. Ook de visie over kwalitatief goed aas sluit aan bij mijn eigen interpretatie. 

Kleine mannetjes ontwikkelen zich en worden groot, zo ook de visserij. Denk aan technieken, hengels en natuurlijk de opkomst van de boilie. Zo ging het van kattenkwaad tot erger. De hobby werd een passie en een deel van mijn leven. Slootjes werden uiteindelijk hele grote meren en rivieren in binnen en buitenland, de blikjes mais werden vervangen door zelf boilies te draaien. In de jaren kwam ik er achter dat het draaien van boilies eigenlijk een hobby werd en erg veel tijd in beslag nam, die tijd kon ik beter gebruiken om naar de waterkant te gaan. 

Vanuit TKBoilies werd mij gevraagd of ik in het TK’s PR Team wilde versterken, om mijn steentje bij te dragen. Ik twijfelde geen moment. Zeker omdat een stuk waardering naar elkaar, waarde, normen en respect maar vooral het lange termijn denken bij mij ook erg hoog in het vaandel staan. Door producten te gebruiken waar je zelf ook echt achter staat, straal je dat ook uit en ben je onbewust een visitekaartje. Ik heb er erg veel zin in en we gaan er met elkaar iets moois van maken. TKBoilies bedankt voor het vertrouwen.

Mijn favoriete boilie is de TK’s Red Mani Spy Pop-Ups. De samenstelling is uniek en is heel instant. Ook de TK’s Bait Spray is een van mijn favorieten in de winter om nog wat extra attractie te geven aan de boilies omdat ze in de winter wat minder gretig azen dan in de zomer. 

Pascal Flink

2 Replies to “Pascal Flink”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *