Jesse Feuerriegel

Jesse Feuerriegel

Even voorstellen: TK PR’s teamlid Jesse Feuerriegel

Mijn naam is Jesse Feuerriegel, 33 jaar en ik werk als projectleider bij een installatie bedrijf, ben eigenaar van karperkwekerij Feuerspiegel en werk als vertegenwoordiger bij Katran fishinglines Nederland. Sinds 1996 vis ik gericht op karper, dus alweer 23 jaar.
Ik vis graag omdat ik de natuur prachtig vind en de karper is een slimme vis die elke keer weer voor een nieuwe uitdaging zorgt. Daarnaast vis ik het liefste wedstrijden vanwege de onderlinge competitie. Die competitie haalt het beste in een visser naar boven omdat je continu vergelijkingsmateriaal hebt doordat de andere deelnemers natúúrlijk ook het beste resultaat neer willen zetten.

Het liefste vis ik op groot water met veel diepte verschillen strak tussen zo veel mogelijk  andere vissers. Hierdoor moet je echt het maximale uit jezelf, het aas en je materiaal halen om meer vangsten te boeken. Waar deze stek is maakt mij niks uit.Mijn mooiste vangst is tot nu toe een volschubspiegel helemaal vol met mini schubjes, daar gaat mijn hart echt sneller van kloppen!
Wat ik aan het TK’s PR Team wil bijdragen is andere vissers helpen scherper en succesvoller te vissen. Dit doe ik door mijn resultaten, aas en materiaalkeuze te delen. Het aas van TKBoilies is dermate goed dat ik dat met liefde wil delen met iedereen!
De producten van TKBoilies heb ik 2 jaar uitvoerig getest door ze te gebruiken naast vele gerenommeerde aasfabrikanten. Voor mij telt maar 1 factor en dat is het beste aas gebruiken wat te koop is om altijd zo goed en scherp mogelijk te vissen. Gezien de resultaten kan ik simpelweg geen andere boilies meer gebruiken.

Qua boilies gaat mijn voorkeur tot op heden uit naar Brown Tasty die vanwege zijn aparte kruidenmix echt een verschil maakt ten opzichte van andere boilies.

Jesse Feuerriegel

One Reply to “Jesse Feuerriegel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *