Danny van Logchem

Danny van Logchem

Even voorstellen: TK PR’s teamlid Danny van Logchem

Mijn naam is Danny van Logchem, 25 jaar en woonachtig in Berkel en Rodenrijs.
De liefde voor het karpervissen is al vroeg begonnen. Toen ik een jaar of 5 was ging ik met papa en opa Hitland in om voorntjes te vangen. Regelmatig zagen we scholen met karpers zwemmen en ik was gelijk onder de indruk, die wilde ik vangen! 

Op mijn 11e ging ik voor het eerst nachtvissen met Johan en ving ik mijn eerste karpers, dit vond ik zo leuk dat ik niets anders meer wilden doen. Hij leerde knopen van onderlijnen, het water observeren en waar ik voornamelijk op moest letten. Dit waren lessen waar ik tot op de dag van vandaag nog wat aan heb.Mijn belangrijkste doel is om mezelf te perfectioneren in mijn visserij zodat ik uiteindelijk mee kan draaien in de top. Uiteraard vergeet ik niet te genieten van de natuur en de rust.Ik vis graag op de plekken waar het onmogelijk lijkt om een vis te vangen, waar ik dus echt me best moet doen. Het liefst vis ik dan instant.

Mijn mooiste vangst is mijn eerste vis op de zig. Ik ging voor het eerst naar Limburg naar mijn vaste vismaat Pascal Flink. Het was begin juli en de vis was niet meer actief op de bodem en het viel ‘dood’. Pascal knoopte er een zig aan en ik keek vol verbazing naar wat hij aan het doen was. Hij gooide de zig in met een paar spombs ZigMix er boven op en het begon weer te lopen, al snel was ik om en wilde ik die techniek ook beheersen. We bouwden samen mijn onderlijn om tot een zig en gooiden die ook in. Het werd spannend… zou hij aflopen? In nog geen 5 minuten liep hij af! Als een kind zo blij met mijn eerste vis op de zig en weer mijn visserij verbreed met een nieuwe techniek.
Ik hoop dat ik met mijn visie en mijn gedrevenheid TK’s PR Team naar een nog hoger niveau te brengen op wedstrijd en social media gebied.

Persoonlijk vind ik het idee achter de boilies van TK Boilies erg goed en ben ik een voorstander van weinig conservering in het aas, maar met veel attractoren.
Mijn favoriet is de Brown Tasty gecombineerd met de Pink Creamer voor het visuele aspect.
Ik ben van mening dat als je een neutrale kleur en een felle kleur combineert, dat je dan een grotere groep vissen aantrekt dan dat je met 1 kleur voert.Ik hoop dat ik jou net zo enthousiast heb gekregen over dit product als dat ik dat ben! 

It’s time to catch your dream carp.
Danny van Logchem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *