Ton Krijgsman

Ton Krijgsman

Beste karpervissers,

Mijn naam is Ton Krijgsman, wonende in Krimpen aan den IJssel samen met mijn vrouw en dochter zijn wij een boilies bedrijf gestart, TKboilies. Vanaf mijn jeugd ben ik al met vissen bezig, het begon met witvissen en later is dat over gegaan in karper vissen. Echt intensief karper vissen ben ik gaan doen toen ik stopte met motorcrossen en daarvan karperspullen ging kopen en mezelf toen ging verdiepen in het vissen op karpers.

Ton Krijgsman, Fieldtester home Ton Krijgsman
Ton Krijgsman

Heel wat boeken heb ik doorgelezen om erachter te komen wat het grote geheim was.  Inmiddels ben ik daar nu wel achter, GOED AAS en natuurlijk nog wel wat meer factoren, die het maken dat je de ‘grote vissen’ gaat vangen. In de jaren ’80 heb ik Paul Breedveld ontmoet en we hadden vaak discussies over wat een goed aas was, ook ik werd gesponseerd door een winkel en kwam regelmatig op beurzen waar de nieuwste van het nieuwste gepresenteerd werd, maar dat leverde niet op wat ik eigenlijk wilde …
Ik heb aardig wat kilo’s boilies met de hand gemaakt om te zoeken naar de juiste verhouding… eigenlijk omdat ik niet kon kopen wat ik precies wilde is mijn idee om zelf iets te beginnen geboren… alleen later pas de stap ondernomen. 
Door zelf boilies te draaien ging ik ook beter vangen, daar zat ik op te wachten. Zowel in Nederland als in het buitenland ging ik goed vangen met mijn eigen boilies.

Nu ben ik al enige tijd bezig om deze droom reëel te maken en hierdoor een goede en mooie boilie op de markt te brengen en ga deze natuurlijk uittesten samen met Paul.
Ik ga jullie uiteraard op de hoogte houden van deze ondervindingen en natuurlijk wat de vangsten worden.

Ton Krijgsman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *